By First Nations Youth, for First Nations Youth.

Overview

The inaugural First Nations Youth Summit will be hosted on the 28–29 June 2018 at Fishburners, Brisbane.

This Summit will bring together over 100 Aboriginal and Torres Strait Islander Youth from different nations throughout Australia to support, inspire and empower Australia’s First Nations Youth through technology, leadership and entrepreneurship workshops and discussions by First Nations Youth, for First Nations Youth.

It’s a chance to gain important insights on what skills are needed for the jobs of the future and to be successful in life. It’s also an opportunity to connect with other First Nation Youth, create new professional networks and learn new skills to take back to local communities, with the aim of contributing to a sustainable future for First Nations in Australia.

Speakers & Mentors

Talei Elu

Manager at Faces of the Straits

 Read More

Dean Foley

Founder at Barayamal and the Indigipreneur Podcast

 Read More

Dylan Mottlee

Founder at Deals Online and Director at Burbaga Aboriginal Corporation

Read More 

Celeste Carnegie

Indigenous STEAM Program Producer at Museum of Applied Arts and Sciences

Read More

Leslie Dingo

Professional Trader and Investor

Read More

Matthew Compton

Chief Operations Officer at Really

Read More

Tamina Pitt

Former Software Engineering Intern at Google

Read More

Event Schedule | Day 1

Gathering & Welcome Speeches

08:30 am – 09:00 am | 30min.

Keynote Presentations

09:00 am – 10:00 am | 1hr.

Networking

10:00 am – 10:30 am | 30min.

Morning Tea

10:30 am – 10:45 am | 15min.

Innovation Workshop

10:45 am – 11:45 am | 1hr.

Panel Dicussion

11:45 am – 12:45 pm | 1hr. 

Lunch

12:45 pm – 01:30 pm | 45min.

Keynote Presentations

01:30 pm – 02:00 pm | 30min.

Startup Competition

02:00 pm – 03:00 pm | 1hr.

Event Schedule | Day 2

q00

MC Check-In

08:30 am – 08:45 am | 15min.

Startup Competition

08:45 am – 12:00 pm | 2hrs. 15min.

Lunch

12:00 pm – 12:45 pm | 45min.

Startup Competition

12:45 pm – 1:30 pm | 45min.

Presentations & Awards

1:30 pm – 3:00 pm | 1hr. 30min.

Sponsors

Fundraiser

News

First Nations Youth Summit Artwork

This is a picture of the amazing artwork by Narelle Urquhart, which will be used for the First Nations Youth Summit merchandise (shirts, water bottles, etc.). It shows the traditional land of Aboriginal and the Torres Strait Islanders. The fish represents sharing and...

Venue

Dates
28 – 29 June 2018
Brisbane

Fishburners,

Level 2/155 Queen St, Brisbane City QLD 4000

enquiries
Share This