By First Nations Youth, for First Nations Youth.
The inaugural First Nations Youth Summit will be hosted on the 28–29 June 2018 at Fishburners, Brisbane.
This Summit will bring together over 100 Aboriginal and Torres Strait Islander Youth from different nations throughout Australia to support, inspire and empower Australia’s First Nations Youth through technology, leadership and entrepreneurship workshops and discussions by First Nations Youth, for First Nations Youth.
It’s a chance to gain important insights on what skills are needed for the jobs of the future and to be successful in life. It’s also an opportunity to connect with other First Nation Youth, create new professional networks and learn new skills to take back to local communities, with the aim of contributing to a sustainable future for First Nations in Australia.
Speakers & Mentors
Event Schedule | Day 1
Gathering & Welcome Speeches
09:00 am – 10:00 am | 1hr.
10:00 am – 10:30 am | 30min.
11:45 am – 12:15 pm | 30min.
12 :15 pm – 12:45 pm | 30min.
12:45 pm – 02:00 pm |1hr 15min.
Event Schedule | Day 2
12:00 pm – 12:45 pm | 45min.
12:45 pm – 1:30 pm | 45min.
Presentations & Awards
1:30 pm – 3:00 pm | 1hr. 30min.
This is a picture of the amazing artwork by Narelle Urquhart, which will be used for the First Nations Youth Summit merchandise (shirts, water bottles, etc.). It shows the traditional land of Aboriginal and the Torres Strait Islanders. The fish represents sharing and...
"Entrepreneurship isn't necessarily about making money, it's about identifying a problem and building and executing a solution. Most importantly, it teaches us to constantly challenge ourselves and to become self-sufficient. These values have always been central to...
*Stay Black, Stay Deadly" - Leslie Dingo We're super-excited to have Leslie John Dingo as a Keynote Speaker at the First Nations Youth Summit! 🎙️🎥🙏🏼 Leslie Dingo is a Yamatji man from Carnarvon (WA) who lost his life savings (over $160,000) before figuring out the...
Level 2/155 Queen St, Brisbane City QLD 4000